Gibbs

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
manon@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-4138
20-4138
Spanielachtigen
Ja

Gibbs is in 2012 geadopteerd door zijn huidige baasjes, helaas hebben zij hem niet kunnen leren om alleen te zijn. Hij heeft hierdoor extreme verlatingsangst ontwikkeld. De reden dat zij nu door omstandigheden genoodzaakt zijn afstand van hem te doen. Gibbs is een een zeer lieve, gevoelige hond. Hij wordt graag aangehaald en gekroeld maar is geen schoothond. Hij gaat goed om met andere honden, maar heeft wel de ruimte nodig. Hij accepteert niet dat een hond bij hem komt liggen. Een te opdringerige hond zal hij ook een knauw geven. Gibbs gaat geregeld naar de hondenopvang en dit gaat prima. Ook loopt hij keurig mee aan de riem en is hij zindelijk. Gibbs heeft duidelijk jachtinstinct, waardoor loslopen alleen mogelijk is in omheind gebied. Kinderen vindt hij prima en gezellig. Mensen worden altijd vrolijk begroet, soms wat onstuimig. Daarom zijn hele kleine kinderen ook niet aan te raden. Slapen heeft hij hier altijd beneden gedaan en dat gaat goed. Autorijden vindt hij prima, hij gaat graag mee op pad. Gibbs is waaks en schrikachtig bij harde geluiden. Onzeker door zijn verleden heeft hij dit laatste nooit helemaal van zich af kunnen schudden. Gibbs is gecastreerd, geboren rond 15 januari 2011 en is ca. 41 cm hoog. (02/21)

Eindhoogte 41 cm
Ras Spanielachtigen
Urgentie Niet
Geboorte 15 januari 2011
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Manon ter Haar
E-mail: manon@animalinneed.com

Gibbs

Gibbs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu