Holly

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 10-0154
10-0154
Overige
Ja

Holly is een kleine Terrier mix teef, geboren rond 3 maart 2018 en 27 cm hoog. Haar vorige baasjes namen niet de tijd om met haar te wandelen en deden regelmatig de voordeur open zodat Holly zichzelf moest uitlaten. Ze is door de Politie van straat gehaald omdat die deze situatie niet geschikt vonden, zij hebben haar naar het asiel gebracht. In het asiel zijn ze allerlei testen gestart om te vinden wat Holly mankeert want ze had vreemde kale plekken. De ziekte Cushing is hieruit gekomen en hiervoor heeft Holly medicatie nodig, dit kan tijdelijk zijn maar kan ook voor haar hele leven het geval zijn. Dit is afhankelijk of ze goed opknapt van haar medicijnen. Voor Holly zoeken we een plekje zonder mannen want hier kan ze heel lelijk tegen doen. Holly is geslaagd voor de kattentest.  (05/21)

Eindhoogte 27 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 3 maart 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Holly

Holly

4RDMpYXdepU
TPYIqjm8Eqc
IuBWItx_W9w

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu