Hubble

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0117
10-0117
Overige
Ja

Hubble is een mix reu, geboren rond 4 januari 2014. Hij is ongeveer 45 cm hoog. Hubble is door de politie in Portugal aangetroffen in verschrikkelijk verdrietige omstandigheden en hij is daarna naar het staatsasiel gebracht.
Zijn oneerlijke start heeft er voor gezorgd dat hij nog weinig vertrouwen heeft in mensen, hij gaat ze liever uit de weg als ze in de kennel komen. Hubble gaat ontzettend goed om met andere honden, zowel reutjes als teven. We denken dat hij goed tot zijn recht zou komen in een rustige omgeving met een stabiele hond. Hubble is toe aan een stabiele basis en een eindeloze hoeveelheid liefde waar hij aan zijn vertrouwen in zijn baasje mag gaan werken. (04/21)

Eindhoogte 45 cm cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 4 januari 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Hubble

Hubble

2OhLXUfi64
N9oghmsJT2I

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu