Ipos

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0147
40-0147
Overige
Ja

Ipos is een lieve energieke reu van een jaar oud. Zijn geboortedatum is geschat op 20 juli 2020, hij is gecastreerd en zijn hoogte is ca 55 cm.

Op het moment dat hij zijn kennel bij het kleine gemeentelijke asiel op Lesbos uit mocht, wilde hij niets liever dan even lekker geknuffeld worden door ons. Al zijn we vreemden voor hem, hij zoekt het contact meteen op, is een erg sociale knul die zich aanhankelijk opstelt. Hij biedt zijn zachtaardige kop rustig aan en kijkt je dan deemoedig en dankbaar aan voor het kroelen waar hij zo van geniet en zo’n behoefte aan heeft. Wat doet zo’n uiterst lieve en ook mooi vitaal type jachthond in een asiel? Eén ding is in ieder geval wel duidelijk: Ipos hoort er zo niet thuis! Het is namelijk een hond die gek is op mensen en ook een hond met energie in het lijf, eentje die lekker buiten op pad hoort te zijn, samen met een baas. Voor mensen die daar ook van houden, is Ipos echt een heerlijke hond.

 

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 20 juli 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes
Bij deze hond is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij/zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Ipos

Ipos

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu