Linda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
wilma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0332
20-0332
Overige
Ja

Linda is een mooie chocoladekleurige mix teef. Haar geschatte geboortedatum is 4 september 2016. Ze is ongeveer 45 cm hoog. Ze is nog behoorlijk in de war want ze is aan het asiel afgegeven door haar baasje. Maar ze is erg lief en onderdanig naar de vrijwilligers in het asiel. De vrijwilligers omschrijven haar als: “Kleine Linda een klein bundeltje energie, liefde en knuffels ūüíõ . Ze vindt het geweldig om bezoek te ontvangen”. Honden die het huiselijke leven zijn gewend, hebben het erg moeilijk in het asiel. Daarom is Linda met spoed op zoek naar een liefdevolle warme mand. (06/21)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 4 september 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Wilma Meijer
E-mail: wilma@animalinneed.com

Linda

Linda

p6c-vR379wQ
mSt07bJKSsY
BBj1ZuULkjA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu