Mavroula

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0088
40-0088
Overige
Ja

Dit lieve meisje heet Mavroula. Ze is gesteriliseerd, 4 jaar oud (geschatte geboortedatum 10 juni 2016) en met een schofthoogte van 50 cm en een gewicht van 20 kg een mooie middenmaat.

Mavroula heeft een zacht en zorgzaam karakter. Ze werd gevonden op een plek waar ze zich ontfermde over pups van een ander teefje. Ze zorgde dat ze van de weg bleven en bracht ze voedsel. Deze zachtheid zie je terug in hoe ze met mensen en honden omgaat. Het is een erg sociale meid en geniet ook erg van de aandacht die ze nu krijgt van de mensen in het particuliere pension waar ze nu verblijft. Het is dus een echt lief knuffelmeisje.
Met katten is het zo, dat Mavroula eerst blaft als ze er één ziet, omdat ze niet goed weet wat ze ermee aan moet. Vrij snel daarna negeert ze de kat, ze vindt het zo’n ander wezen.. Dat en haar zachte karakter maakt dat we vermoeden dat Mavroula zich best weleens vrij snel zou voegen in het samenleven met een kat.

Uit de test op hondenziektes van rond de Middellandse Zee is helaas naar voren gekomen dat Mavroula Leishmania heeft. Uit verder onderzoek bleek dat haar organen gelukkig niet zijn aangetast door de ziekte. Met gebruik van medicijnen kan zij prima een normaal leven leiden als iedere andere hond. (04/21)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 10 juni 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Bij deze hond is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij/zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Mavroula

Mavroula

WvCL-LlkfsY
QdAxmqCFKGI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu