Nala

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 10-0108
10-0108
Overige
Ja

Nala is een gesteriliseerde mix teef geboren rond 5 mei 2014. Ze is ongeveer 50 cm hoog. Nala is afgestaan door een jager samen met wat we vermoeden haar twee pups, nadat hij haar op het strand had gevonden. Nala is niet gebruikt voor de jacht.
Ze is voorzichtig in het contact met vreemde mensen, maar reageert enthousiast op de vaste vrijwilligers wat ons het vertrouwen geeft dat ze bij een nieuwe baas zal ontdooien. Ze speelt graag met de vrijwilligers en gaat goed om met de honden in haar kennel. Op de filmpjes is te zien dat ze graag apporteert.
Nala heeft last van voernijd en daar zal haar nieuwe baas altijd rekening mee moeten houden. Ze kan bij andere honden geplaatst worden mits de baas begrijpt dat wat dit inhoudt en hier mee aan de slag wil. (03/21)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 5 mei 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes
Bij deze hond is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij/zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Nala

Nala

bYm1MrY4jeY
A8qWK_53Qck

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu