Pancho

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
mary@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 9844
Landcode: 20-
9844
Herder (mix)

Pancho heeft mede door zijn oorontsteking, die gelukkig nagenoeg genezen is, een ongelukkige start gemaakt en daardoor na plaatsing teruggekomen. Wij zien in Pancho een lieve, baasgerichte hond, meer op mannen dan op vrouwen. Wel wat onzeker en vraagt daarom steun bij zijn baas. Hij is erg gericht op voedsel en wil dat verdedigen tegenover andere honden. We zoeken voor Pancho een plek met ruimte in en om het huis waar rust en structuur is. Zonder kinderen en geen katten. Een grote stabiele teef zou wel goed kunnen. Wat gunnen we deze prachtige Herder een liefdevolle plek. Hij is geboren rond 15 november 2016 en is ca. 50 cm hoog. (02/21)

Eindhoogte 50 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 15 november 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we Herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Nummering: 20-
9844
Gecastreerd/gesteriliseerd Ja
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Mary Heijnen
E-mail: mary@animalinneed.com

Pancho

Pancho

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu