Pepsi

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Curacao
wilma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 30-0181
30-0181
Overige
Ja

Pepsi is een speelse mix reu met een geschatte geboortedatum van 31 maart 2021. We vermoeden dat hij ca 55 cm hoog wordt. Pepsi verblijft momenteel bij een opvanggezin op Curacao waar hij geniet zoals een pup hoort te doen. Pepsi is erg lief en altijd in voor een spelletje. Hij kan prima even alleen blijven, reageert dan waaks. Bij thuiskomst wordt je door hem met veel liefde ontvangen, hij overlaadt je dan met kusjes, dol op knuffelen als hij is. Naast het gewone hondenvoer smult Pepsi ook van fruit, groente en yoghurt. Een levensgenieter op vele fronten. Met andere honden gaat hij prima om. Groot of klein, het maakt Pepsi niet uit. Iedereen is zijn vriend. Ook met kinderen gaat hij goed om. Uiteraard zal deze blije pup, zoals elke pup, alles nog moeten leren.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 31 maart 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Curacao
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Wilma Meijer
E-mail: wilma@animalinneed.com

Pepsi

Pepsi

n4ljABJD9O4
BbWcz8rMlPc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu