Pipoca

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
doc@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0001
10-0001
Podenco (mix)
Ja

Pipoca is een gesteriliseerde, energieke Podenco teef van drie jaar (geschatte geboortedatum 5 februari 2018) met een schofthoogte van ca 48 cm. Deze knappe verschijning is op zoek naar een sportieve gezellige familie, waar ze lekker haar energie mee kan delen. Podenco’s staan wellicht bekend als de Einsteins onder de honden. Denk en doe spelletjes zijn zeker aan te raden. Bij ons op het afgesloten hondenspeelveld ravot ze heerlijk met haar soortgenoten. Bij haar vorige eigenaren woonde Pipoca ook samen met een kat. Bij wie mag deze knappe dame haar mandje stallen? (03/21)

Eindhoogte 48 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 5 februari 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen. Daarnaast zijn het echte roedeldieren, om deze reden plaatsen we een Podenco bij voorkeur bij een andere hond.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Karin Wagemakers
E-mail: doc@animalinneed.com

Pipoca

Pipoca

pbmdxtGjBaY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu