Roxi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0125
40-0125
Overige
Ja

Dit vriendelijke, mooie meisje heet Roxi. Ze is geboren rond 30 november 2019, is ca 31 cm hoog en weegt 7 kg. Roxi mocht vanuit Lesbos over komen naar Nederland om haar kans op adoptie te vergroten. Een lief en rustig, in eerste instantie enigszins verlegen meisje. Ze heeft echt wel even de tijd nodig om te wennen. Als ze je eenmaal kent en loskomt is knuffelen haar grootste hobby. We merken dat haar voorkeur wel naar mannen uitgaat. Ze volgt je overal en dan zwaait haar staartje vrolijk heen en weer. In het opvanggezin ervaart ze hoe fijn het leven in huis is, ze geniet met volle teugen. Roxi is netjes zindelijk, het lopen aan de riem gaat haar goed af. Ze is geen hond die van hele lange wandelingen houdt. al geniet ze wel erg van een rondje door het bos. Roxi is sociaal met de meeste honden. Met katten gaat ze goed om. Roxi slaapt los is de woonkamer en komt niet aan je spullen. In het opvanggezin kan ze al even alleen zijn, ze is dan wel samen met de andere honden. We plaatsen Roxi niet bij kinderen jonger dan 14 jaar.

 

Eindhoogte 31 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 november 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Roxi

Roxi

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu