Toetie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Curacao
lianne@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 30-0149
30-0149
Overige
Ja

Lieve Toetie uit Curaçao is een blij, zachtaardig meisje met een geschatte leeftijd van een ruime anderhalf jaar oud (geboren rond 1 november 2019) . Ze heeft een schofthoogte van ongeveer 55 cm.

Toetie houdt van knuffelen, is heel sociaal in de omgang met mensen. En ook met andere honden is ze heel sociaal, speels ook. Ze is niet opdringerig in het contact, is daar gebalanceerd in, heeft namelijk ook een mooie zelfstandigheid.
Het speelse in Toeties karakter zie je ook terug in het jagen op hagedisjes en achter de paarden op haar opvangadres aan te gaan. Ze laat zich daarbij niet weerhouden door haar rechter achterpoot die iets minder gewicht kan nemen door een geheelde botbreuk (knie). Ook wandelen gaat er prima mee, alleen moet je niet de vierdaagse met Toetie willen lopen. Haar huidige pleegadres schat in dat 45 minuten wandelen prima zou moeten kunnen.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 1 november 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Curacao
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Toetie

Toetie

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu