nldaendees
logo

Echte Bakker Koenen doneert € 400,-

De winkelacties in februari en maart 2015 van Echte Bakker Koenen te Westervoort heeft een totaalbedrag opgeleverd van bijna € 400,-.Perro In februari werd de actie gekoppeld aan een meergranenbrood uit het assortiment en in maart werd het eerste perrobrood gepresenteerd. Bakker Paul Koenen, zelf eigenaar van 2 honden, is zeer tevreden over de verkoop van het nieuwe perrobrood: “Het is een blijvertje”.

Het perrobrood gaat vanuit de bakkerij als bake-off naar de 8 winkels (Steenderen, Doesburg, Didam, Westervoort, Arnhem en Nijmegen) en wordt de gehele dag vers in de winkels afgebakken. Bij elk verkocht perrobrood gaat € 0,25 naar SCF. Ben je in de buurt? Even shoppen bij Echte Bakker Koenen!!

Momenteel worden andere ambachtelijke bakkerijen benaderd om aan het perrobrood project mee te doen. Er zijn inmiddels concrete toezeggingen. Wordt vervolgd!  Lees verder over de actie

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie.