nldaendees
logo

Open dag bij van der Kroon Westwoud

Op 3 oktober is de stichting SCF/Animalinneed de gehele dag aanwezig  met een stand bij Van Kroon te Westwoud. Natuurlijk bemand door JORDI en ROOS en bijgestaan door MIrjam en Ronald. Naast informatie over het asiel in La Linea zullen er ook leuke artikelen (waaronder de unieke handdoekjes)  ronaldter verkoop worden aangeboden waarvan natuurlijk gehele opbrengst bestemd is voor Dierendag in het asiel van Peter Koekebakker.

Jordi en Roos van der Weide hebben een brief opgesteld en deze naar lokale kranten en de schoolkrant verstuurd. In de brief vragen ze aandacht voor het asiel van Peter en vertellen over hun actie "keukendoeken" . Unieke handdoekjes 70 bij 35 cm.  Prijs EUR 5,00 exclusief evt verzendkosten. Gehele opbrengst gaat naar het asiel Animal in Need in la linea Spanje . Graag uw bestelling op Hauwert1691@gmail.com

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie.