nldaendees
logo

ALSNOG DE 24 UURS ACTIE (aangepaste vorm)

In het najaar van 2016 zou er een originele ludieke actie plaatsvinden in het asiel van Peter Koekebakker. Een 24 uurs opsluiting stond op de planning en veel trouwe Koekebakker-fans doneerde. Helaas kon dit geweldige initiatief van een aantal top vrijwilligers, vanwege omstandigheden niet plaats vinden. Omdat het originele plan van de opsluiting gewoonweg niet meer te realiseren was, is gekeken naar een andere ludieke actie. 

Gelukkig zijn een viertal kanjers van vrijwilligers bereid om deze aangepaste 24-uurs actie uit te voeren. 

Het zijn de powerbabes Ilse, Diana, Karen en Klasina.

De aangepaste actie start al op zaterdag 8 april. Onze eigen Peter zal om 14 uur de aftrap geven van de "24 uurs actie" met de naam: Kijkje in het asiel!
In plaats van een opsluiting zullen deze 4 meiden het gehele asiel laten zien door ieder uur een gedeelte van het asiel te filmen en dit filmpje op de facebook pagina Animal In Need te plaatsen. Zodra het 's avonds donker wordt zijn ze genoodzaakt te stoppen maar de volgende dag om 9 uur zullen ze weer fris en fruitig paraat zijn om iedereen het reilen en zeilen van het asiel te laten zien.

In totaal zullen deze dames maar liefst 24 filmpjes vanuit het asiel tonen. Uiteraard kunt u daar o.a. ook Peter Koekebakker, Lidia en Ana in zien schitteren!

Indien u deze originele actie ten behoeve van het castratieproject wil steunen dan kunt u een bedrag overmaken op NL14 RABO 0102 6440 39 van de Stichting SCF/ Animalinneed te Poeldijk

Het geld zal worden gebruikt om lokale bewoners de kans te geven hun hond gratis te laten castreren/steriliseren. Dit om de stroom pups te minimaliseren.

 

actie24uur

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie.